Otevírací doba

Po - Pá - 9:00-17:00 hod.

So - zavřeno - informujte se předem pokud nás budete chtít navštívit v sobotu. Děkuji za pochopení.

Ne - zavřeno

o státních svátcích otevřeno pouze na zavolání 

 

Otevírací doba prosinec 2018 - leden 2019

ve dnech

sobota - 1.12.2018 - otevřeno od 9:00 - 11:30 hod.

sobota - 15.12.2018 - otevřeno od 9:00 - 11:30 hod.

sobota - 22.12.2018 - otevřeno od 9:00 - 11:30 hod.

Ve dnech 24.12.2018 - 26.12.2018 - zavřeno

Ve dnech 27.12.2018 až 2.1.2019 otevřeno na zavolání

 

Zavřeno

Dovolená ve dnech

CERTIFIKÁT JOURNEYMAN

001

Doporučujeme

Skládací elektroskútry značky

I-WALK

ROBSTEP

HTB1htLBSFXXXXaVapXX760XFXXXt - kopie

Zabezpečení našeho obchodu

Zabezpečení našeho obchodu proti nenechavcům.

V souladu se zákonem upozorňujeme naše návštěvníky, že celý prostor QUAD-MOTO SHOPU je uvnitř i vně objektu monitorován kamerovým záznamovým systémem, dálkově spravovaným pultem centralizované ochrany.

Objekt je zároveň pod ALARMEM a nepřetržitě střežen bezpečnostní agenturou.

Splátkový prodej

V našem obchodě nabízíme tzv. - Úvěrování čtyřkolek, motocyklů, skútrů, elektrokol a příslušenství.

Splátkový prodej nabízíme od společností Moneta (GE Money Auto) a Essox.

POZOR !!!

!!!  Provádíme - přestavby čtyřkolek pro tělesně postižené !!!

Dále nabízíme - Profesionální servis ATV, QUAD, MOTO

Leštění světlometů a lakýrnické práce !!!

Nově provádíme leštění plastových světlometů motocyklů a automobilů, ale také předních plexi oken na strojích UTV.

Dále provádíme lakýrnické práce AUTO-MOTO.

Dotazy a objednávky na tel. 602394587

Novinka AIRBRUSH na vaše Auto i Moto.

více na http://airbrushdada.wz.cz

zákon č. 223/2015 Sb. o odpadech

zákonem č. 223/2015 Sb. byl změněn zákon č. 185/2001 Sb. o odpadech a s účinností od 1.10.2015 doplněn o nový § 38a, odst. 5, ve kterém je stanoveno:

„Povinná osoba a distributor, včetně posledního prodejce, jsou povinni při prodeji pneumatik uvádět náklady na zpětný odběr použitých pneumatik a zpracování a využití odpadních pneumatik odděleně. Tím nejsou dotčeny povinnosti posledního prodejce podle cenových předpisů.“

Tato povinnost se dle MŽP vztahuje také na vozidla

Oznámení

Náklady dle zákona č.223/2015 Sb., § 38a, odst. 5 činí 1 až 3 Kč/kg a jsou součástí prodejní ceny

Zásady ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Miroslav Rőth, IČ 12226441 se sídlem Krhanice 16, 257 42 Krhanice  (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

         Fakturační adresa: Miroslav Rőth, Krhanice 16, 257 42 Krhanice

         email: toys.bike@seznam.cz

         telefon: 00420 601 593 090

         Kontaktní adresa obchodu: TOYS.BIKE, obchodní pasáž Na Zámecké, Tyršova 2321, 256 01  Benešov

         email: toys.bike@seznam.cz

         telefon: 00420 601 593 090

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 2  let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť: antivirovými programy a úložišť osobních údajů v listinné podobě: archivace v bezpečném prostoru.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

UM motorcycles

Motocykly americké značky UM Motorcycles s obsahem motoru 125cc

www.um-motorcycles.cz

775656_51d22efafa7e4ad59ccec3747b5083a3~mv2

Nové webové stránky na moto

Na našich nových webových stránkách najdete TOP MOTOCYKLY.

www.motocykly-top.cz

Autorizovaný prodejce

Naše firma se zabývá prodejem motocyklů a skútrů značek BENELLI, KEEWAY, SYM, LEM a REBEL MASTER

benelli_logoBIG

logo

images

LEM-logo

USGGYt0g_400x400

a dalších značek

imagesCAXDMHIL

imagesCAE5XQE7

Elektrický skútr TOYS BIKE 48V

Novinka - více info zde

a

Elektrické skútry
POLARIS

U nás zakoupíte značkové stroje POLARIS.

Nabízíme servisní zázemí, dále prodej náhradních dílů a doplňků.

LOGO POLARIS 2

CECTEK

Info o čtyřkolkách CECTEK naleznete i na našem dalším webu

www.cectek-racing.cz

imagesCACOR06A